I Skåne

Jaa, jag hade haft det jätteroligt i helgen...

I fredags jag tog swebus dit och 2 vänner mötte mig, så vi gick upp till en restaurang/pub.
Vi satt oss o pratade kul.. Dom drack öl och jag drack en xider. En vän var hungrig så han åt en god mat.

Sedan åkte vi hem till min kompis och hon blev jätteglad att se mig. En vän stannade kvar istan för att träffa sina vänner.  Vi pratade mycket och dissade vad vi skulle göra nästa dag. När vi började bli trött, så vi gick o la oss vid halv tolv ungefär.

Nu är det dags att åka till festival och kolla runt markanden/tivoli. Senare på eftermiddag vi mötte en vän som jag träffade igår och gick runt en liten stund tills vi gick till en pub och drack öl/cider.. Det var så skönt väder och varmt hela dag. En liten stund kom flera vänner till oss och prata kul ihop. Vi satt och drack öl, cider, drink o m.m..
2 vänner var snäll som ställa upp att köra oss (jag o min kompis) hem. Men det blev en problem med bilen och vi lyckades köra hem till en vän först så hon bytte till en annan bilen och då körde dom oss hem och vi längtade efter en skön säng att sova och klockan var halv tre i natt.... ZZzzzZZZzz vi var så trötta!!!

I söndags vi sov lite längre på morgonen och vi var ändå så slöö efter festival!!
Vi tog det lugnt och lekte lite med barnen innan jag åkte tåget till stan och stanna där i en timme tills swebus kom till bussstationen.

Det kändes skönt att komma hem till min lägenheten och jag fixade en del härhemma..innan jag gick o la mig. Jag var hemsk trött och la mig ganska tidigt då.

Jag ville tacka mina vänner i Skåne för en jättekul helg!!!

Nu helg

Jag ska åka ner till Skåne och ska sova hos min vänner nu helg och vi ska hitta på nåt kul.
Det ska bli roligt att träffa några vänner i Skåne.

Jag kommer att skriva det här inlägg sen, när jag kommer hem från Skåne...


Första Inlägget

Välkommen till min nya blogg!!!