5-7 Juni

Jag har varit i Tuve och sovit i 2 nätter på Solhem i Björkö. Det har varit härligt och trevligt och träffat många folk där.
Är helt slut i fötter och ryggen. Hade mycket att göra. Puhh, men jätteroligt!

Igår kväll vi åt god buffe med tomat soppa och kött med stekt potatis. Åhh, vad så god! Dom säljade lotteri så jag köpte 7 st lotteri... Senare på kväll bjöd dom på kaffe med dopp, och samt lotteri. Det var sprit och vin. Tror nog 10-12 st olika flaskor vin och sprit... Två män som var ansvar för lotteri och dom tog upp en första lotteri och det var nummer 127....
Jag kollade min lotteri och såg att jag hade nr 127. Yeeees, jag vann... Första pris!!!! Gissa vad jag fick för flaska...
Kolla sen på foto som jag ska bjuda på... Men jag blev glad att jag vann första pris och det var flesta kvinnor som vann lotteri... Hihi..
Jag och en kompis som delade rummet var så trött och ville lägga oss lite tidigt, så vi la oss kl vid 23-24 tiden och en annan kompis som vi delade med la sig vid 02.00-03.00 tiden och gick upp tidigt på morgonen kl 06.30 för att äta frukost. Vad trött vi var... Ville bara sova mer.. Men nää, vi ska ju hinna med färja kl 08.00 och åka till Tuve.

Vi hade haft det så trevligt under helgen och haft ganka ok med vädret. Sol och regn! Det kändes kallt ute och blåste lite också.