Var hos en vän under påsken....

Jaa, jag hade det väldigt trevligt hos en vän, J.L under påsken!!!

Vi var 7 st som sova hos honom. Jag åkte med 3 vänner (S.H, P.H, M.I) från Göteborg i fredags vid halv 10 tiden på morgonen. De 3 andra vänner (A.G, P.B, A.J) kom lite senare på eftermiddag. Vi alla hade det trevligt och prata mycket nyheterna för vi har inte träffats på jättelänge. Kul!!! Vi tog kort på oss och vi skämtade och busat med varandra också. Vi åt god påskmat och drack öl,vin, sprit och läsk och lite godis och nåt annat efteråt.... Dom "reta" mig och A.G att vi var gulliga par och tyckte att vi skulle vara tillsammans. Dom fortsatte ändå "reta" oss under hela påsken....
A.G och jag såg varandra och tänkte suck..
 S.H o P.H åkte till hennes syster en söndag och sova en natt där. Vi andra tog en lång promenad och vi hade haft det tur med vädret. Soligt!!! Det var jätteskönt med en lång promenad. Det blev nästan 2 timmar. Jag fick ont i nacken och jag fick massage av A.G på nacken och ryggen. Det kändes bra efteråt.
TUSEN TACK, A.G!!!!!!!!
Vi tog det lugnt hemma och lagade mat och såg på några video när J.L gick i skolan i Leksand. Det var annorlunda när han var yngre då. Kopplar av i soffan och prata kul. Vi gick och la oss sent på nätterna vid 4-5 tiden.
Vi var väldiga trötta och vi hade det kul ändå...
M.I och jag blev bjuda hos S.H's syster på middag och fika. Vad snällt av henne! Dom bor på bondegården och dom har 2 katter och ca 100 st kor/kalv. S.H och jag fick gå in i hus och tittar på kor och kalv. Vi fick klappa kor om vi ville. M.I o P.H följde inte med in för M.I är allergisk mot djur. Han tog medicin innan, men han ville inte gå med in. Han gick runt i gården med P.H. Det var trevligt!!
Vi åkte ifrån dom kl vid 5-tiden och vi stannade i Götene för att tanka bilen och lite paus också.
Det finns inte snö hos syster i bondegården. Men när vi åkte i annan väg mot Göteborg så det snöade jättemycket. Vi kom hem vid halv 9 igår kväll... Jag ville tacka S.H att hon körde mig hem först.

TUSEN TACK, J.L!!!!!!!!

Jag var mycket nöjd med en trevlig påskhelg hos honom!
Vi ser emot att träffas igen snart när han kommer ner till Göteborg snart...

Jag önskar er alla en......


 image91

Snö....

Det har snöat ute idag!!!! Jag tappade hakan när jag såg genom fönster i vardagsrummet innan jag åkte till jobbet..

Helt vitt och det ser sååå ljus ute när det snöade då.. I helgen var det jättefint väder med solen och lite regn också. Så är det ibland lurigt väder nutiden.... Suck!!

Här kommer en bild när jag tog imorse, innan jag åkte till jobbet!!
image92

Senare på eftermiddag slutade det snö ute. Hoppas inte det snöar mer nu i vecka innan jag åker med några vänner till en god vän under påskhelg! Det ska bli jättekul att träffa honom igen....

Har bakat....

Det var lugnt hemma idag!!! Skönt..

Då passade jag på att tvätta kläder och diska också..
Jag var sugen på att baka nåt gott, så det blev snoddas!! Gott......

Det ska jag bjuda på mina föräldrar och lilla syster imorgon.

Skönt att helg är här nu!!!!!!



Önskar er en trevlig helg!!
kram